avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

buna ziua,
Sotia mea a fost in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani. A inceput serviciul de 2 luni. Poate sa-si ia concediu medical? Cum se plateste acest concediu?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 14:09, 6 Noiembrie 2009
Pentru plata concediului medical se iau face media zilnica a veniturilor pe ultimele 6 luni. pentru cele 4 luni ramase in afara serviciului poate lua o adeverinta de la Primaria care sa ateste cuantumul indemnizatie primite pe aceste luni.
Perioada de CIC pana la 2 ani este perioada asimilata stagiului de cotizare.

Adeverinta privind stagiul de cotizare o solicitati de la Agentia teritoriala de prestatii sociale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ingrijire copil pana la 2 ani dupa concediu crestere copil irinuca2 irinuca2 Buna ziua.Numele meu este Simona si am o mare nelamurire.Acum 2 ani,am nascut o fetita.Pe 13.11.2009 ea a implini 2 anisori.Dupa data de 14.11.2009 mi/am bagat ... (vezi toată discuția)
Care e baza de calcul pentru concediul medical? allison allison Salut! Imi puteti spune, va rog, cum se calculeaza plata concediului medical in cazul meu? Am revenit din concediu de ingrijire copil in 15 ianuarie, iar in ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ingrijire copil bolnav marcu99 marcu99 ce venituri se i-au in calcul la stabilirea indemnizatiei de concediu medical pentru ingrijirea copilului bolnav in varsta de pana la 7 ani, daca acest ... (vezi toată discuția)