avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casă

Bună ziua,în urma decedării bunicilor care au avut o casă,s-a făcut succesiune ,bunica a decedat în 2014 ,bunicul in 1997,au avut trei copii din care fata mijlocie decedată în 1989,după succesiune casa a venit împărțită la cei trei copii ,fiecare copil 1 parte,iar fiica decedată a avut 2 fete la care li s-a cuvenit partea ei.Pt casa respectivă de la moartea bunicii se plătește impozit de la fiecare ,casa o folosește cei doi frați ai mamei mele (sunt una din fiice)ale fetei decedate, fiecare are apartament ul lui ,dar noi două nu deținem cheie de la casa respectivă, ei doi nu vor să vîndă casa ,iar noi plătim impozit dar nu avem acces la casa respectivă, și ne vrem partea ,cum ar trebui să procedăm?
Cel mai recent răspuns: Claudiutiberiu , utilizator 12:29, 18 August 2018

Dacă se poate o informație despre acest caz,specific că ei ,frații mamei nu vor să se înțeleagă cu noi pe cale amiabilă.
Claudiutiberiu a scris:

Bună ziua,în urma decedării bunicilor care au avut o casă,s-a făcut succesiune ,bunica a decedat în 2014 ,bunicul in 1997,au avut trei copii din care fata mijlocie decedată în 1989,după succesiune casa a venit împărțită la cei trei copii ,fiecare copil 1 parte,iar fiica decedată a avut 2 fete la care li s-a cuvenit partea ei.Pt casa respectivă de la moartea bunicii se plătește impozit de la fiecare ,casa o folosește cei doi frați ai mamei mele (sunt una din fiice)ale fetei decedate, fiecare are apartament ul lui ,dar noi două nu deținem cheie de la casa respectivă, ei doi nu vor să vîndă casa ,iar noi plătim impozit dar nu avem acces la casa respectivă, și ne vrem partea ,cum ar trebui să procedăm?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sã fac un contract de donație pe o cota parte care în ... Claudiutiberiu Claudiutiberiu Vreau sã fac un contract de donație pe o cota parte care în urma succesiunii dupã moartea bunicilor casã a fost împãrțitã la cei trei copii. Unã din ... (vezi toată discuția)
Drept succesiune prisneac prisneac Bunica mea a decedat in luna ianuarie. Sotul bunicii a decedat in 1974. Ea a avut 2 fete. Cele doua fete sunt decedate inaintea bunicii.Cele doua fete au avut ... (vezi toată discuția)
Succesiune staiculuci staiculuci Bună ziua In februarie 2000 a decedat bunica mamei mele.Ea a avut 4 copii(3 fete si 1 băiat) dintre care doar 2 copii mai sunt in ... (vezi toată discuția)