avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Salut - probleme cu fosta soție și cu mama ei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Salut - probleme cu fosta soție și cu mama ei

Am si eu o problema cu fosta mea soacra care ma ameninta si ma face in tot felul si aduce injurii mie cat si parintilor plus ca primesc mesaje de amintare cu bataia de la diferite persoane.plus ca fosta mea sotie cand iau copilul sau il aduc imi face numeroase reproșuri referitoare de copil de exemplu ca paru ii sta într-o parte..imi caute diferite motive..ce pot sa fac sa scap de chestiile astea

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor urgent!!! u_c u_c am o problema pentru care am nevoie de niste sfaturi juridice pentru ma depaseste.anul acesta in vara am lucrat undeva fara carte de munca ulterior am plecat ... (vezi toată discuția)
Drepturile bunicii când părinții sunt despărțiți alex1234alex alex1234alex #anonim “Ce drepturi are bunica copilului din partea tatălui când părinții sunt despărțiți și copilul stă la mamă? Soacra-mea ne omoară zilele ... (vezi toată discuția)
Divort-copil-alt oras alina27 alina27 El si ea casatoriti.Au un copil in varsta de un an.Locuiesc la parintii lui.Ea nu are pe absolut nimeni in orasul respectiv.Ai ei locuiesc la aprox.700 km ... (vezi toată discuția)