In cazul in care solicit ajutorul parintilor pentru a ma sustine financiar pana imi voi gasi un loc de munca , ce sanse a-si avea de-a castiga custodia copilului?
In primul rand ar trebuio sa demonstrati ca aveti o locuinta , in care sa oferi conditii decente copilului....
Sansele de incredintare minor nu depind numai de situatia financiara.....
Daca va sustin parintii , pentru o situatia pasagera in care nu realizati venituri , si reusiti sa demontrati ca atitudinea fata de munca pana in acest moment a fost una corecta, exista , totusi , sanse petru a obtine incredintarea celui de-al doilea copil.
Competenta a judecatoria in a carei raza teritoriala e situat domiciliul paratului.
Instanta de judecata va aprecia interesul minorului , in functie de elementele prezentate de cei doi parinti .
( amintind ca nu intotdeauna confortul material tine loc si de o atmosfera armonioasa in familie).
Succes.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divorþ
violeta23
Buna ziua am o problema si va rog sa ma ajutati am fost căsătorită timp de 7 ani de 6 ani cu acte avem un copil relatia a fost relativ buna pama a inceput ... (vezi toată discuția)
Custodie minor
oana99
As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr o problema. Acum 4 ani in urma divortului copilul meu a fost dat tatalui spre crestere si educare. Motivul a fost ... (vezi toată discuția)