avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bani pentru concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bani pentru concediu

buna ziua as dori sa stiu din februarie pana in data de azi 19.08.2018 daca dispun de zile de concediu mi am dat demisia de la locul meu de munk din scotia si vreau sa stiu daca am dreptul la banii de concediu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:10, 20 August 2018
Daca in momentul incheierii contractului nu aveti luate toate zilele de concediu la care aveati dreptul, angajatorul va trebui sa vi le plateasca.
pai chestia e k din februarie pana in momentul respectiv nu am luat nici un concediu
Procedurile de soluţionare a conflictelor la locul de muncă pot presupune parcurgerea
următoarelor etape:
- soluţionarea conflictelor de către angajat şi angajator la locul de muncă.
- servicii specializate de mediere, conciliere şi arbitraj, precum ACAS (Advisory Conciliation and Arbitration Service)
- realizarea unei plângeri privind încălcarea drepturilor de muncă, prin utilizarea
formularului online [ link extern ] -
complaint/new#1
- osibilitatea de a face o plângere la Tribunalul Muncii, care implică și o serie de costuri [ link extern ] .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filmarea la locul de munca Mazdrag Mazdrag As dori sa întreb dacă o persoana te filmează la locul de munca fara acordul tău și pe deasupra înainte de astea vorbește agresiv cu tine ce ai putea ... (vezi toată discuția)
Arbitraj in limba engleza? zanabuna zanabuna Stie cineva daca la Curtea de Arbitraj Coemrcial international din Bucuresti, servciile arbitrale se pot oferi si in engleza, daca asta e vointa ... (vezi toată discuția)
Plata incompletă salutare in ianuarie 2024 m-am angajat la o ... 25marian 25marian Plata incompletă Salutare In Ianuarie 2024 m-am angajat la o firma si am stabilit ca plata sa fie fixa mai exact pe zi respectiv plata la lună la finalul ... (vezi toată discuția)