avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Filmarea la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Filmarea la locul de munca

As dori sa întreb dacă o persoana te filmează la locul de munca fara acordul tău și pe deasupra înainte de astea vorbește agresiv cu tine ce ai putea face? Fac referire la faptul k ma aflu în Anglia angajat contract de munca ...
Ultima modificare: Miercuri, 1 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 1 August 2018
Trebuie sa studiati legislatia in vigoare, din Anglia, referitoare la acest aspect.
In Regulamentul de ordine interioara al firmei unde lucrati ar trebui sa se regaseasca reguli legate de acest aspect.
Adresati-va Serviciului de consultanta, consiliere si arbitraj (Advisory, Conciliation and Arbitration Servise).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani pentru concediu marius627 marius627 buna ziua as dori sa stiu din februarie pana in data de azi 19.08.2018 daca dispun de zile de concediu mi am dat demisia de la locul meu de munk din scotia ... (vezi toată discuția)
Plata incompletă salutare in ianuarie 2024 m-am angajat la o ... 25marian 25marian Plata incompletă Salutare In Ianuarie 2024 m-am angajat la o firma si am stabilit ca plata sa fie fixa mai exact pe zi respectiv plata la lună la finalul ... (vezi toată discuția)
Program de odihna al pompierilor din serviciul privat pentru situații de urgenta Cristian Cristea Cristian Cristea Buna ziua! Lucrez ca si pompier la un serviciu privat pentru situații de urgenta,in ture de 24/48...as dori sa stiu daca,conform legii,am dreptul la odihna,in ... (vezi toată discuția)