avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere pentru judecatorul din camera preliminara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere pentru judecatorul din camera preliminara


unde te adresezi cand sunt incalcate decizile din camera preliminara???
Cine si in ce mod le-a incalcat ?
judecatorul din camera preliminara , a depasit termenul maxim de 60 ZILE si nu este finalizata urmarirea penala , atunci cand dosarul a fost inchis procurorul a mai venit cu inca doua plangeri in aceiasi cauza , judecatorul din camera preliminara nu isi respecta termenul in care trebuie sa stea dosarul si face treaba procurorului care acuza aceea de terminarea urmariri penale ,in conditile in care noi vrem sa trimitem dosarul la reanchetare pentru ca urmarirea penala nu era completa
Termenul de 60 de zile este de recomandare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nup - instanta, consultare dosar vrica vrica Un partener de afaceri a depus la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului o plangere penala impotriva adminstratorilor societatii mele In Martie am primit ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de nup in instanta Laura50 Laura50 Am primit ordonanta de NUP de la prim procuror dar instanta de judecata a admis plangerea impotriva acestei ordonante si a admis cererea spre judecare pe ... (vezi toată discuția)
judecator de camera preliminara - ce inseamna si cu ce se ocupa ? oanaportar oanaportar Intr-un articol publicat astazi pe acest site se scrie: \\"Dispozitiile din Codul de procedura penala care stabilesc ca judecatorul de camera preliminara se ... (vezi toată discuția)