avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizație de construcție
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizație de construcție

Pentru a construi in spatele curții o magazie din lemn, fără fundație, cca 2/3 m este necesară autorizație de construcție?
Ultima modificare: Duminică, 19 August 2018
razvilie, utilizator
Cel mai recent răspuns: razvilie , utilizator 12:40, 21 August 2018
Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_375...
Conteaza ce doriti sa faceti cu magazia respectiva, ce vreti sa depozitati in magazie (atentie la substante toxice, inflamabile, explozive), ce destinatie finala va avea.

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti informatii aici: www.avocatnet.ro/articol_375...
Conteaza ce doriti sa faceti cu magazia respectiva, ce vreti sa depozitati in magazie (atentie la substante toxice, inflamabile, explozive), ce destinatie finala va avea.

Magazia este destinata depozitarii de unelte pentru gradina.
Ultima modificare: Duminică, 19 August 2018
razvilie, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inteleg ca dimensiunile magaziei sunt reduse si folositi materiale noi, nu din cele refolosite, rezultate din demolari de ctii. pe motiv de nocivitate (cele cu continut de azbest, de expl.). Nu este necesara autorizatie de ctie.
Daca doriti sa comentati dati clik pe "raspunde", nu pe "citeaza" pentru a evita repostarea unui text integral, deja scris care aglomereaza inutil forumul de discutii.
Multumesc pentru informații. Scuze pentru citarea mesajului Dvs. Sunt novice in discuțiile pe forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza tehnica zada59 zada59 La solicitarea unei autorizatii de constructie e suficienta expertiza tehnica pe apartamentul in cauza, sau e nevoie de o expertiza pe intregul bloc? (vezi toată discuția)
Demolare pereti despartitori debara si camara Vicky F Vicky F Buna ziua, As dori sa expun si eu o situatie in speranta ca ma veti sfatui ce sa fac. Parintii mei au inchiriat apartamentul lor din Bucuresti aceleasi ... (vezi toată discuția)
Am autorizație de demolare dar e.on nu-mi permite să renunț la conducta de gaz de care nu mai am nevoie. cum pot rezolva situația? Dan Subtire Dan Subtire Pe peretele lateral al unui imobil pe care l-am achizitionat in urma cu doi ani,se afla amplasata o conducta de gaz.Aceasta conducta s-a construit pe ... (vezi toată discuția)