avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum se calculeaza pensia de invaliditate versus pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum se calculeaza pensia de invaliditate versus pensie aniticipata partial

Sotul meu este diagnosticat cu limfom agresiv non hodgkins. Are 60 ani, 35 ani vechime in munca. Ce tip de pensie ar fi mai potrivit? Pensie anticipata partial sau pensie de invaliditate, la care nu stiu la ce grad s-ar incadra aceasta boala.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:33, 20 August 2018
Orice grad de invaliditate aduce o pensie mai mare decat pensia anticipata partiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea pe caz de boala silu silu Am 50 de ani si sunt diagnosticat cu TULBURARI DE COMPORTAMENT DE TIP CRONIC SI LIMFOM HODKING IN REMISIE --am 32 de ani vechime in munca ma pot pensiona pe ... (vezi toată discuția)
Pensionare pe caz de boala fara loc de munca de 4 ani vasilemirea vasilemirea Buna seara.Tatal meu are 57 de ani si si-a pierdut locul de munca in urma cu 4 ani(s-a inchis fabrica).Recent a fost diagnosticat cu hepatita tip ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate vs pensie anticipata partiala mircea60n mircea60n Buna ziua, Sunt pensionat de boala gradul 3 din 2018, in urma unui accident de circulatie. In 2019 in urma operatiei de coxartroza facute s-a constat ... (vezi toată discuția)