Buna ziua! Se poate sa il decad pe tatal copilului meu din drepturile părintești.?? Mentionez ca noi suntem divorțati,eu am castigat custodia exclusiva a copilului însă as dori sa il decad din drepturi si sa numai aiva nici o legătură cu copilul deoarece nici copilul nu are o foarte mare afectiune fata de el ,iar el il cauta "din luna in paste" ,si pensia alimentara refuza sa o plateasca pe motiv ca nu are bani.
Șansele sunt infime din situația de fapt prezentată, dar aveți posibilitatea de a-l constrânge să plătească pensia, mergând la un executor judecătoresc cu hotărârea legalizată sau depunând la Parchetul competent o plângere pt abandon de familie.
Buna ziua
stefania25
buna ziua .in urma cu un an am primit de la tribunal custodia baiatului meu definitiva si irevacobila.si la obligat pe tatal sa imi dea o piensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna
Iacob larisa
Buna ziua.as dori sa stiu daca pot sa decad din drepturi tatal fetei si sa am custodia doar eu.din moment ce tatal ei nu o cauta de 3 ani.a trebuit sa merg la ... (vezi toată discuția)