avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Specificare valuta la vanzare imobil cu virament bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Specificare valuta la vanzare imobil cu virament bancar

Buna ziua,
Am de gand sa vand un imobil din Romania prin imputernicire si voi cere plata prin virament bancar direct intr-un cont din strainatate care nu este in euro. Ce valuta ma sfatuiti sa specific in procura? Daca spun euro, banca cumparatorului din Romania va face automat schimbul valutar in moneda bancii mele cand ii primesc? Trebuie sa specific in procura pretul in valuta bancii mele din strainatate? Multumesc pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 06:50, 20 August 2018
Buna ziua, da, trebuie sa specificați in procura si contractul de vanzare ca vreti banii intr-o anumita monedă. In rest, se descurcă cumparatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cumparari imobil persoane fizice iuliajulia iuliajulia Sunt plecate din tara de cateva decenii, si as dori precizari in legatura cu pasii legali la achizitia unui imobil ca persoana fizica: cum exact se face plata ... (vezi toată discuția)
Facturi externe barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma poate ajuta cineva spunindu-mi : 1)-,[b]la ce curs valutar [/b]trebuie sa calculez facturile externe platite cash ? : -la cursul valutar ... (vezi toată discuția)
Factura externa ioasaf ioasaf buna ziua. Daca am o factura emisa catre o societate din UE ,deci in valuta, clientul poate achita factura in RON ? Va multumesc (vezi toată discuția)