avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Plangere CEDO
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Plangere CEDO

Am pierdut un proces de succesiune, dupa ce am epuizat toate cele trei cicluri procesuale. Doresc sa ma adresez CEDO, pentru ca sunt nemultumita de solutia data de instanta. Decizia irevocabila am ridicat-o personal de la Curtea de Apel, la patru luni de la pronuntare. Intrebarile mele sunt:
1. Care este data de expirare a termenului de 6 luni, data pronuntarii deciziei sau data comunicarii - cand am ridicat-o?
2. La formularul de cerere ce acte se anexeaza in prima faza? Sunt suficiente doar sentinta si cele doua decizii sau trebuie anexate si alte documente? Sau acestea vor putea fi expediate ulterior?
Va multumesc!
Termenul se calculeaza de la comunicarea hotararii definitive iar la cerere trebuie atasate toate documentele (in copie) de care doriti sa va folositi in dovedirea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedo geo-vem geo-vem Bun..deci sunt la contestatie in anulare,ar trebui sa fac recurs la ea? ,si pe urma la CEDO sau care sunt pasii?am avut pe fond,recurs si acuma contestatia in ... (vezi toată discuția)
Procedura cedo clientX clientX 1.Care este termenul de la care decurge perioada de contestatie la CEDO, 6 luni de la pronuntarea hotaririi definitive, sau 6 luni de la comunicarea ... (vezi toată discuția)
Termen sesizare cedo ioanmuntean ioanmuntean Sesizarea catre CEDO se poate face in termen de 6 luni de la comunicarea acasa a sentintei (primirea sentintei) sau in 6 luni de la pronuntarea sentintei ? (vezi toată discuția)