avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurare de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare de sanatate

Buna ziua, am primit astazi de la ANAF o depeşa prin care ma someaza sa platesc contributiile la sanatate in 2013. De cinci ani locuiesc un UK.. este datata 9.08.2018 si semnat azi de primire 20.08.2018. Ce sa fac deaorece nu vreau sa platesc pentru ceea ce nu beneficiez. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ikmwaz , utilizator 17:41, 20 August 2018
In 2013 ce statut ati avut ?
Emigrant in UK.
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Si in tara ?
Este cumva un interogatoriu. Ce importanta are?.... Nu inteleg.
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Are importanta,intrucat suntem nevoiti sa punem intrebari cand topicul nu ofera mai multe detalii ....daca vreti raspundeti , daca nu nu ...

p..s
statutul la care ma refeream este cel profesional - adica, daca ati realizat venituri sau nu, sub ce forma si unde - si nu la altul.
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Herta muller, scriitoare de origine romana, emigrata de 20 de ani in germania a castigat premiul nobel Radu Gabrian Radu Gabrian Nascuta la 17.08 1053,dintr-o familie de svabi din Banat,scriitoarea romana Herta Muller, a facut o deosebita onoare tarii sale de origine,Romania ,prin ... (vezi toată discuția)
Sora abuzeaza de casa parinteasca mircea_mircea mircea_mircea Ma numesc Mircea Ioan locuiesc in Cluj si am 64 de ani. Nu stiu cum sa va spun mai pe scurt. Suntem 3 frati eu sunt cel mai mare, fratele miljlociu locuieste ... (vezi toată discuția)
Executare silita deyutza88 deyutza88 buna ziua. am si eu o problema. asociatia de proprietari unde locuiesc sa dus la un executor judecatoresc si vrea sa imi faca oprire pe salariu dar inca nu am ... (vezi toată discuția)