buna ziua. am si eu o problema. asociatia de proprietari unde locuiesc sa dus la un executor judecatoresc si vrea sa imi faca oprire pe salariu dar inca nu am primit nimic acasa. ce pot face ca sa nu primesc nimic la servici? de unde afla executorul unde lucrez? astept raspuns urgent. multumesc
Executorul judecatoresc poate afla unde lucrati din evidentele ITM sau/si ANAF.
Ce puteti face ca sa nu va puna poprire pe salariu?
Sa mergeti la conducerea asociatiei si sa faceti un plan de esalonare pentru plata restantei pe care sa o si platiti conform acestui plan....sau sa va imprumutati din alta parte si sa achitati intreaga suma restanta la asociatie.
@johnpescar,
Pai de ce sa mearga la executor si nu la asociatie? E mai aproape executorul?
Daca plata se face la asociatie, se plateste doar ceea ce este pe lista de plata iar daca plata se face la executor se plateste ceea ce este pe lista de plata plus onorariul executorului.
Daca are banii poate sa-mi plateasca si mie si-i virez eu banii in contul asociatie. Comisionul meu :beer:
Si noi am avut asemenea situatii in asociatie. In primul rand proprietarul, trebuia sa-si achite cheltuielile reparizate la asociatie. Nu le-a achitat, acestea s-au adunat, l-am notificat ca va fi actionat in instanta a continuat sa nu plateasca. Este actionat in instanta, pierde procesul. primeste acasa sentinta si in continuare il doare in cotul strazii... Asociatia este nevoita sa apeleze la serviciile unui ex. jr. Pentru aceasta „distractie” asociatia achita acolo 500-600 lei, desigur din alte fonduri care nu au nici-o legatura cu omul nostru...
Ei bine, acum cand este instiintat de executor ca trebuie sa-si achite toate debitele, inclusiv acele servicii si cheltuielile de judecata - ziceti ca ar fi mai bine sa vina la asociatie sa-si reesaloneze debitul?
Ne-am legat la cap o singura data si ne-a ajuns. Ex. jr. este platit de noi sa-si faca treaba, asa cum stie el mai bine. Noi am incercat sa colaboram cu proprietarul debitor, dar v-am spus, nu a avut nici ce-a mai mica intentie de a-si rezolva amiabil problema. Adica cum, apelez la un ex. jr., achit acolo 5-600 lei si platile sa le faca prin asociatie?
Rau platnici
ursulina
Bună ziua!
Vă rog să mă sfătuiţi în următoarea problemă:
am hoărâre definitivă pentru un rău platnic , pe care am dat-o executorului ... (vezi toată discuția)