avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Executare silita
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Executare silita

buna ziua. am si eu o problema. asociatia de proprietari unde locuiesc sa dus la un executor judecatoresc si vrea sa imi faca oprire pe salariu dar inca nu am primit nimic acasa. ce pot face ca sa nu primesc nimic la servici? de unde afla executorul unde lucrez? astept raspuns urgent. multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:14, 19 Octombrie 2013
Nu are importanta ce ati inteles sau ce vreti sa intelegeti. Important este ca daca omul are bani si daca ar vrea sa plateasca, indiferent de stadiul dosarului (prima instanta, recurs, executor) este mai ieftin sa plateasca la asociatiei si nu in alta parte.
Am ajuns cu un dosar finalizat in primavara lui 2013, dupa recurs... la executor. Abia la instiintarea primita de la executor, restantierul a venit la asociatie cu toate ca a participat la toate fazele procesului, stia hotararea definitiva... Dar numai cand a vazut ca am ajuns la executor a reactionat.
Venind la asociatie, discutand..., a incercat si-a obtinut o reducere la suma imputata ca penalizari. S-a stabilit clar cat va incasa asociatia si a mers la executor restantierul impreuna cu presedintele. S-a discutat si cu executorul si-acesta a redus onorariul foarte mult nemaifiind nevoit sa continuie demersurile de executare...
Deci se poate. Sau cine vrea poate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati la hot. jud. Georgeta2016 Georgeta2016 Buna ziua, asociatia are o hot jud definitiva pentru un restantier in care se specifica suma care trebuie platita de acesta pt cotele de intretinere si suma ... (vezi toată discuția)
Poprirea proprietarilor fara un titlu executoriu? aaddii aaddii Buna ziua! Sunt administrator la o asociatie de proprietari, care a fost data in judecata de catre CET nu pentru energia termica, ci pt penalizarile ... (vezi toată discuția)
Rau platnici ursulina ursulina Bună ziua! Vă rog să mă sfătuiţi în următoarea problemă: am hoărâre definitivă pentru un rău platnic , pe care am dat-o executorului ... (vezi toată discuția)