avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Urgent Ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Urgent Ccc

Buna ziua!daca am depus astazi actele pentru concediu de crestere copil de pana la 2 ani,in conditiile in care eu am nascut cu 4 luni in urma iar primaria ma tot pune pe drumuri findca sunt mereu neclaritati iar de la saptamana la saptamana revim cu noi documente,si deci au trecut 4 luni de cand am nascut iar eu abia azi am depus actele,pot beneficia si de banii din urma?daca da(am inteles ca se poate)ce trebuie sa fac?unde sa merg?despre ce supa ar fi vorba raportat la salariul minim pe economie?pana la urma ar fi dreptul meu zic...va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Madalinaada , utilizator 10:50, 23 August 2018
Cand ati terminat concediul de maternitate (postnatal)?
Cam in urma cu 2 luni aproxminativ daca nu si mai putin,am primit exact cum se cuvine dupa zilele propriu zise am mai asteptat 42 de zile ca sa imi pot semna inceperea postnatalului si sa imi pot face dosarul
In speta,indemnziatia o veti primi incepand cu cea de 43-a zi de la data nasterii copilului daca de atunci ati intrat in CCC.
Adica banii din urma se dau?si daca se dau unde ar trebuii sa merg?tot la primaria de domiciliu?

NU ati optat pentru plata pe card ? Daca nu , vin cu posta.

Alte discuții în legătură

Alocatie copil garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,va rog sa-mi spuneti si mie alocatia de stat pt copii pana la varsta de 2 ani este 200 de lei? de cand se da aceasta alocatie? din luna in care s-a ... (vezi toată discuția)
Cerere aprobare concediu crestere copil si decizie suspendare contract de munca pentru ccc Iulia000 Iulia000 Buna Ziua, Am urmatoarele intrebari pentru care va rog amiabil sa imi oferiti consultanta: 1. Daca data probabila a nasterii este 21 sept 2013 cand trebuie ... (vezi toată discuția)
Intocmire dosar indemnizatie ccc2 narcisa_narcisa narcisa_narcisa Buna ziua. Rog sa imi spuna cineva ce trebuie sa contina dosarul pentru indeminizatia de ingrijire copil?? Fata, eleva, a luat maternitate timp de 2 ani. ... (vezi toată discuția)