avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme vecin

Buna ziua si multumesc pentru oportunitate. Locuiesc la parterul unui bloc de 4 etaje, cu vedere pe ambele parti. In fata si in spatele blocului avem gradina , de care se ocupa un tanar pensionar. Ii apreciez munca dar simt ca imi violeaza intimitatea deoarece el la 05.30 incepe activitatea prin gradina , deranjandu-ma foarte tare. Ma trezesc cu capul lui in geamul dormitoarelor , al balconului si al bucatariei. Este genul de persoana cu care nu poti comunica asa ca , va rog , dati-mi un sfat. Am tot incercat sa evit reclamatiile dar nu mai suport. Este vara, dormim cu geamul rabatat , sotul lucreaza in 3 schimburi , eu in 2 schimburi.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:43, 21 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este problema care ar trebui solutionata amiabil intre parti
Eventual,incercati implicarea presedintelui de asociatie cu rugamintea de a atentiona tanarul pensionar sa respecte programul de liniste si sa nu impieteze la viata privata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc intr-un imobil p+1, in care apartamentul ... Octavian27 Octavian27 Buna ziua! Locuiesc intr-un imobil P+1, in care apartamentul meu are vedere si in fata si in spatele blocului. In fata si in spatele blocului exista cate un ... (vezi toată discuția)
Teava de gaze pentru centrala din exteriorul blocului AlexaStarfire AlexaStarfire Buna tuturor! Acum un an am cumparat un apartament la etajul 1 in sectorul 6. Problema este ca zilele acestea, un vecin de la etajul 7 si-a montat centrala ... (vezi toată discuția)
Despre cererea de punere in facere gheorghepoitelea gheorghepoitelea vreau ca vecinul de la et.IV sa fie obligat sa inchida geamul de la balconul sau intrucat imi ploua in bucatarie,balcon si in camera unde dorm. (vezi toată discuția)