avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Teava de gaze pentru centrala din exteriorul blocului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Teava de gaze pentru centrala din exteriorul blocului

Buna tuturor!
Acum un an am cumparat un apartament la etajul 1 in sectorul 6.
Problema este ca zilele acestea, un vecin de la etajul 7 si-a montat centrala termica a carui teava de gaze trece pe sub apartamentul meu in exterior (balcon, dormitor, bucatarie), pe la jumatatea distantei dintre parter si etajul 1 (aprox. 65 cm sub geam). Din cate am inteles a avut acordul asociatiei de proprietari (nu semnatura mea) si proiectul a fost aprobat conform normelor necesare.
Eu nu sunt de acord cu trecerea acestei tevi pe sub apartamentul meu intrucat este un risc crescut pentru spargerea apartamentului - se poate ajunge f usor de la parter (unde sunt gratii de altfel) - la teava si la geamurile mele (chiar daca am termopane, acestea se pot deschide cu usurinta si din exterior din cate am inteles - nu mai spun, Doamne fereste, daca l-as uita intr-o zi deschis). Asa ca, de cand s-a montat teava, nu mai stau linistita cand nu sunt acasa, sau noaptea.
Geamurile sunt in gradina blocului, nu dau direct in strada, iar pentru cineva rau intentionat as fi prada ideala din acea zona.
Nu as vrea sa pun gratii deoarece m-as simti ca la inchisoare, si de aceea am cumparat apartamentul la etajul 1, altfel cumparam la parter, fiind si mult mai ieftin.
Ce ma sfatuiti sa fac? Am vreo sansa daca reclam firma de gaze care a aprobat proiectul?

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2016
AlexaStarfire, utilizator
Cel mai recent răspuns: ausfahrt , utilizator 08:19, 24 Mai 2016
Adresati-va ISU Bucuresti. Din cate stiu ,in Romania , tevile de gaz nu pot fi pozate in exterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teava gaz Robinho81 Robinho81 Buna ziua. Nu stiu daca este locul potrivit unde ma pot adresa . Teava de gaz de 2 toli care alimenteaza tot blocul intra prin apartamentul meu ( la parter ) ... (vezi toată discuția)
Teava gaze Mariana238 Mariana238 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema majora si va rog sa ma ajutati cu un raspuns/sfat. Am cumparat un apartament in Bucuresti in 1986 care avea deja ... (vezi toată discuția)
Branșamentul la gaze al vecinului prins fără acord pe peretele meu gabrihelix gabrihelix Bună ziua, am cumpărat recent o garsonieră, iar branșamentul la gaze al apartamentului vecin trece fix pe deasupra ușii mele, deși la etajul inferior un ... (vezi toată discuția)