avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe Romania - UK
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe Romania - UK

Am o firma de IT constituita in Marea Britanie unde sunt director asociat si pentru care platesc taxe aferente firmei si personal, impozit pe venit din dividende si echivalentul CASS.

Daca revin in Romania pentru mai mult de 1 an si devin rezident fiscal in Romania, lucrand de la distanta, firma ramanand in UK si avand contracte cu tari din lumea intreaga, inclusiv USA, Germania, etc; pentru un profit de 10 000 lei din care scot dividende in valoare de 5000 lei, ce taxe trebuie sa plateasca firma si eu personal, in Romania?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Dividende 2017 ani77 ani77 Buna seara, lucrez la o firma infiintata in Romania dar al carui asociat unic este o persoana juridica din Marea Britanie. Am incheiat anul 2017 cu un profit ... (vezi toată discuția)
Traiesc in romania, dar am venituri din uk: trebuie sa declar veniturile in romania? sebastianmarara sebastianmarara Sunt director al unei companii din UK la care sunt actionar. Intre timp am revenit in Romania, dar ma platesc din firma din UK. Trebuie sa declar sumele? ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa platesc impozit in uk pt lucrul la distanta? un_angajat un_angajat Buna ziua! Sunt un PFA care plateste impozit cu norma de venit in domeniul IT. Am un contract in desfasurare cu o companie din Beglia ptr care emit lunar ... (vezi toată discuția)