avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar penal

Sunt acuzată ca am intrat pe geam la o vecină si iam furat bani,amprentele mele nu au fost găsite pentru ca eu nu am fost.Dar ei au un martor care spune ca ma vazut intrând pe geam.Pot fi condamnată?
Condamnarea se pronunță dacă instanța constată, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că fapta există, constituie infracțiune și a fost săvârșită de inculpat.
Se poate sa fac închisoare?
Daca nu sunteti vinovata, nu veti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! anul trecut mi s-a facut un dosar pentru conducere ... andrei.cjr andrei.cjr Bună ziua! Anul trecut mi s-a facut un dosar pentru conducere sub influenta alcoolului. Toate bune si frumoase. Anul acesta, prin mai, mi s-a spus ca eate ... (vezi toată discuția)
Înscriere cazier judiciar tiramysu80 tiramysu80 Bună ziua, dacă am avut o sentință definitivă de un an închisoare amânată in favoarea la 2 ani de incercare in 2018 ( a trecut un an de la sentința ... (vezi toată discuția)
Renunțare aplicare pedeapsa viorelv viorelv In cazul in care in procesul penal nu m-am constituit parte civilă , fiind persoana vătămata doar, la infracțiunile de ultraj si tulburarea ordinii și ... (vezi toată discuția)