avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor vechime instituție bugetara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor vechime instituție bugetara

Buna seara. Sunt incepatoare in domeniu si va rog sa ma ajutati cu câteva sfaturi. Intr o instituție bugetară o persoana e in concediu creștere copil.
1. Vechimea în muncă i se acorda la revenirea din CIC chiar dacă în perioada concediului îndeplinește condițiile de acordare ?ar trebui să beneficieze de gradatia a 2 a.
2. Se face evaluare la revenirea din CIC?
3. Ce anume mai trebuie întocmit la revenirea din CIC? Va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Cassandra2017 , utilizator 13:57, 22 August 2018
1. Gradatia i se acorda de la data revenirii din CCC.

2. La revenirea la locul de muncă în condițiile prevăzute de lege, salariata/salariatul are dreptul la un program de reintegrare profesională, a cărui durată este prevăzută în regulamentul intern de organizare și funcționare și nu poate fi mai mică de 5 zile lucrătoare.

3. Acte:
- cerere salariat de reluare a activitatii
- decizie angajator de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii in baza aceluiasi c.i.m., inclusiv modificarea de salariu se va include daca salariile personalului au fost majorate pe durata cat salariata/ul in cauza a fost In CCC.
- transmitere REVISAL daca este personal contractual
Va multumesc mult. Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere din ccc nataliaz nataliaz buna ziua ma aflu in CCC . Am optat pt perioada de 2 ani. Daca sotul meu nu sta o luna acasa, conform legii, eu trebuie sa ma intorc cu o luna mai repede ... (vezi toată discuția)
Revenire tatic din cic dupa 8 luni la post suspendat miche73 miche73 Buna ziua. Am urmatorul caz: \"taticul\" vrea sa inceteze CIC dupa 8 luni . ( mama copilului doreste ca ea sa intre in CIC ) Intre timp societatea si-a ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cand trebuie sa ma intorc la munca din concediu maternal soparla87 soparla87 Buna ziua am si eu o intrebare eu trebuie sa incep munca si din cate am inteles acum trebuie sa incepi munca cu o luna mai devreme. As vrea sa stiu si eu cam ... (vezi toată discuția)