avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie mame cu 3 copii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie mame cu 3 copii

Bună ziua. În cazul în care o mama cu 3 copii va beneficia de o reducere a vârstei de pensionare de 6 ani (conform noii legi a pensiilor) , și asta ar însemna anul 2019, se va putea pensiona din 2019 sau din 2021, când multe din prevederi vor întra în vigoare? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:01, 22 August 2018
Mai inati sa asteptam aparitia legii in Monitorul Oficial ca sa putem sti cand se intra in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea mamelor eroine 1 ianuarie 2023 niflor niflor Buna seara, Am citit ;In legatura cu Legea mamelor eroine OUG nr. 8 din 2021 care a fost amanata. Respectiv; (1) Femeile care au realizat stagiul minim de ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala DanielaCanareica DanielaCanareica Mama mea e nascuta pe 6.11.1956 si are 37 de ani vechime , cand poate iesi la pensie ... (vezi toată discuția)
Am văzut o postare pe facebook cum că mamele care au crescut ... Dan Prisacariu Dan Prisacariu Bună ziua Am văzut o postare pe facebook cum că mamele care au crescut trei sau mai mulți copii vor primi o indemnizație viageră Aceste indemnizații ... (vezi toată discuția)