Buna ziua , am si eu o intrebare : Ce pedeapsa poate lua o persoana care a fost prinsa in flagrant la un festival de muzica cu 28 de pastile tip extasy , 0,5 g de cocaina si 3 grame de marihuana? Flagrantul a fost facut pe drogurile de mare risc adica politistii imbracati in civil au venit sa cumpere de la el pastilele de tip extasy . Marihuna si cocaina doar le detinea . As vrea sa stiu ce pedeapsa poate primii si daca poate primii arest la domiciliu sau suspendare . Este la prima fapta si caracterizarea lui este una buna , este student si provine din familie buna .
Va multumesc !
Arest la domiciliu este posibil in cursul procesului penal.
Daca merge pe procedura simplificata, daca se vor retine circumstante atenuante si daca beneficiaza de o aparare calificata este posibila si o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere.
Buna ziua,
are sanse sa beneficieze de inlocuirea masurii arestului preventiv; insa, in primul rand trebuie sa aibe alaturi un avocat spcializat in astfel de cauze.
Exista anumite strategii prin care se pot obtine atat inlocuirea masurii, cat si o condamnare cat mai usoara, insa, fara a se studia temeinic ctele din dosar este greu sa se dea un prognostic.
Cu stima,