avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Trafic de droguri de mare risc
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Trafic de droguri de mare risc

Buna ziua , am si eu o intrebare : Ce pedeapsa poate lua o persoana care a fost prinsa in flagrant la un festival de muzica cu 28 de pastile tip extasy , 0,5 g de cocaina si 3 grame de marihuana? Flagrantul a fost facut pe drogurile de mare risc adica politistii imbracati in civil au venit sa cumpere de la el pastilele de tip extasy . Marihuna si cocaina doar le detinea . As vrea sa stiu ce pedeapsa poate primii si daca poate primii arest la domiciliu sau suspendare . Este la prima fapta si caracterizarea lui este una buna , este student si provine din familie buna .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:46, 23 August 2018
In Constanta este destul de complicat.
Trebuie ca avocatul sa pledeze foarte bine ca sa se aplice o suspendare.

Din cate am inteles si cei cu detinere pentru consum propriu sunt condamnati cu suspendare in timp ce in majoritatea oraselor scapa de condamnare si la.el fiind trafic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa cu suspendare Velicu.Andrei Velicu.Andrei Buna ziua, Prietenul meu a fost condamnat 3 ani si 4 luni pentru trafic de droguri (28 pastile extasy , 0,5 cocaina si 4 g de marihuana) A stat 3 luni ... (vezi toată discuția)
Fiul meu a in varsta de 28 de ani a fost arestat 24 de ore sub ... Mihaaipascu Mihaaipascu Fiul meu a in varsta de 28 de ani a fost arestat 24 de ore sub acuzatia de trafic de droguri de mare risc. Este singur in dosar, a vandut o singura data unui ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de mare risc stefan17gl stefan17gl ce pedeapsa poate lua o persoana care a traficat o cantitate de 23 pastile extasy(2 grame substanta MDMA)avand in vedere ca este de 3 luni in arest preventiv ... (vezi toată discuția)