Am locuit o perioadă în spania împreună cu sotul si cei doi copii ai mei. Al trei-lea copil sa nascut acolo . Dupa cateva luni de la nasterea lui eu mama si cei trei copiii ne-am întors in românia. Al patru-lea copil nascanduse aici in romania in data de 19/09/2017. Sotul meu a rămas sa lucreze acolo venind din când in când in romania.Am doi ani de cand ma chinui cu dosarele de alocatie. Am depus dosarele de 4 ori ultima data in martie ac. Si o ultima contestație în data de 30 iulie la care am primit raspuns ieri spunea asa..in baza formularului 411 primit in fata de 11/01/2018 (precum ca am avut dreptul la prestații familiare dar nu am solicitat )au trimis din nou formularul 411 sa mai verifice odată . În spania am beneficiat de prestații familiare o perioadă scurtă de aproape un an. Dupa primul răspuns primit.. respins pe baza ca beneficiem acolo de prestații familiare Am procedat si ne-am scăzut sau sters de acolo din spania ca sa putem beneficia aici in românia. Problema cea mai mare e ca ne foieste le la ana la caiafa fara rezultat. Am adus din spania de la securitatea sociala documentul privind stergerea noastra la cerere de la prestații familiare din data de 01/10/2017nu mai beneficiem de nici un fel de ajutor din statul respectiv..am tradus-o am pus o la dosar. Ni se răspunde..Ati beneficiat in spania de prestații familiare pentru 2018, dar nu ați solicitat. Întrebarea mea este: De ce ne taraganeste atât timp pe drumuri si nu vor sa ne acorde acest drep al copilului.? Cel de al trei-lea copil al nostru are deja 2 ani si 4 luni si cel de al patru-lea are 11 luni si nu am beneficiat de nici un ajutor din partea statului român. Si nici nu mai spun de vreun stimulent pentru familie numeroasă sau pentru susținerea lor. Suntem acas in romania din 2016 septembrie.ACASĂ? Nu mai stiu ce sa cred! Va mulțumim!
Formularul e411
madyy26
Buna ziua, o sa va relatez problema mea.Eu, soțul si copilul locuim in Spania si am solicitat in Romania alocația de stat pentru copil(7luni), depunând la ... (vezi toată discuția)