avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Predare credit fostului sot
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Predare credit fostului sot

Buna ziua.am divorțat de soțul meu și creditul e pt prima casa.Vreau sa pastreze el casa care a fost luată acum 4 ani.Daca munceste in afara și nu are contract nelimitat ce alte soluții
sunt?Multumesc
Ar fi necesar să dețină un loc de muncă pe perioadă nedeterminată, pentru ca banca să accepte preluarea creditului de către fostul soț.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, partaj, banca, credit prima casa. 123soare 123soare In urma divortului am ramas cu un credit la banca pentru un apartament luat prin prima casa, creditul este luat impreuna cu fostul sotul. eu nu mai stau in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea și eu nevoie de un sfat sau o lămurire. ... Aniiii Aniiii Buna ziua, As avea și eu nevoie de un sfat sau o lămurire. In 2016 am luat un credit de tip prima casa, fiind căsătorită. In 2017 am divorțat și ... (vezi toată discuția)
Partaj datorii Crown Crown Redeschid acest subiect pentru ca nu am gasit un raspuns care sa imi raspunda la intrebarile mele si va rog pe aceasta cale sa ma sfatuiti. Sunt divortata de ... (vezi toată discuția)