avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare asociati ai unei firme intrate in insolventa
Discuție deschisă în Executare silită

executare asociati ai unei firme intrate in insolventa

Va prezint urmatoarea speta:
am livrat marfa in baza unui contract pentru firma asta. ea a emis BO avalizat de administratori ( asociati ) pe care l-a refuzat la plata cand scadenta a ajuns la maturitate. firma a intrat in insolventa iar eu m-am inscris la masa credala => de firma nu ma mai pot atinge
ce vreau eu sa fac este sa execut asociatii care au avalizat BO.ul; asta inseamna ( cred ) ca trebuie sa depun actele la un executor si el sa ceara in instanta incuviintarea executarii.

Care ar fi pasii de urmat?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:24, 22 August 2018
Da, v-ați gândit bine!
Fie formulați o cerere de executare silită la care anexați B.O. în original, taxa de timbru și mergeți cu ea la
executor, fie contractați serviciile unui avocat care să se ocupe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa lorenna25 lorenna25 Buna dimineata, Ma judec cu o firma care si-a declarat insolventa! Am investit B.O dat inainte ca ei sa-si declare insolventa si instanta mi-a admis cererea, ... (vezi toată discuția)
Executarea silita stati laura stati laura Buna ziua, eu sunt administrator la o societate care acum este in insolventa, dar in vremurile bune am emis un bilet la ordin in valoare de 1500 lei pe care ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante de la o societate radiata georgelgica georgelgica Am doua BO emise de o societate comerciala care a depus cerere de radiere in urma cu 1 luna de zile. Scadenta celor doua BO e peste 2 saptamani. Care e ... (vezi toată discuția)