avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Preluare stimulent insertie de tata la intrarea in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Preluare stimulent insertie de tata la intrarea in concediu fara plata a mamei

Buna ziua! Din 8 februarie, la implinirea varstei de 1 an si 10 luni a copilului, am reluat activitatea si am primit stimulent de insertie. Sotul a stat cea de-a 24-a luna in CIC. As dori sa intru acum, la 2 ani si 4 luni ai copilului, in concediu fara plata. In acest sens, as dori sa stiu daca, intrand eu in concediu fara plata (nemairealizand venituri impozabile), ar putea lua stimulentul de insertie sotul meu. Daca da, cum trebuie procedat?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 23 August 2018
lexi, utilizator

Alte discuții în legătură

Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Cic si stimulent insertie Bianca_Szel Bianca_Szel Am urmarit subiectele si discutiile legate de CIC si stimulentul de insertie pe acest forum si am o nelamurire. Am o nelamurire. Atunci cand cineva opteaza pt ... (vezi toată discuția)
Supliment de insertie in timpul cic nr 2 AlinaStefanuca AlinaStefanuca Buna ziua am nascut anul trecut in iulie si in iunie anul acesta ma voi intoarce la birou pt a beneficia de suplimentul de insertie. Am aflat ca sunt iar ... (vezi toată discuția)