avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcoolemie

buna ziua ,
am avut un accident auto prin Februarie anul acesta fara victime sau alte pagube materiale decat masina mea. Precizez ca nu am avut alte antecedente . Alcool in aer 0.85 g iar in sange 1.4 si 1.3 la a doua recoltare.
intrebarea mea este: Ce pedeapsa primesc? Am nevoie de un avocat ? daca da , cum anume ar putea interveni?
va multumesc anticipat,
O zi placuta !
Va puteti astepta la o pedeapsa cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere, accidentul va agraveaza mult situatia.
multumesc pt raspuns. daca as avea un avocat bun as avea sanse sa scap cu o amenda penalan sau alta sentinta mai usoara?
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Cu o aparare calificata cresc sansele sa obtineti o solutie favorabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de circulatie / sub influenta alcoolului nae 46 nae 46 Buna ziua am si eu o intrebare.am un prieten care a facu accident de circulatie cu victime si ia iesin in echilotest 1.07 ce se poate intampal cu el si ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan(1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat). la ce mă pot aștepta? nimenialtu29 nimenialtu29 M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier. Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)
Dosar penal craciunr05 craciunr05 Buna ziua, am condus sub influența alcoolului și am atins un autovehicul ușor in spate care a chemat poliția. Am suflat in etilotest 0,89 , recent au venit ... (vezi toată discuția)