avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ordinul Ministerului Apelor și Mediului ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ordinul Ministerului Apelor și Mediului Înconjurător Nr. 7 din 27.01.1990 privind constituirea parcurilor naționale și rezervațiilor integrale in fondul forestier al statului?


Ordinul Ministerului Apelor și Mediului Înconjurător Nr. 7 din 27.01.1990 pentru construirea parcurilor naționale și rezervațiilor integrale din fondul forestier al statului este în vigoare în momentul de față?
Cum se poate ști sigur daca mai este în vigoare daca nu -l găsesc în Monitorul oficial.
Nu am găsit nici un alt act normativ în care sa se menționeze că acest ordin a fost abrogat.
In schimb parcurile naționale menționate în ordinul. Nr. 7 din 1990 au mai fost prevăzute și în Legea Nr. 5 din 2000.

Alte discuții în legătură

Se pot acorda stimulente functionarilor publici? cri_secret_ina cri_secret_ina Buna ziua! As dori sa stiu daca se pot acorda stimulente functionarilor publici(contabil,secretar,primar) daca a fost castigata o suma importanta de bani ... (vezi toată discuția)
Cand este anulat un ordin al ministrului Dan Sorin Dan Sorin Un Ordin al Ministrului Mediului, Apelor, Padurilor şi Protecţiei Mediului nr.639 din 2000 reglementa anunmite activitati in unitatile din subordine. Intre ... (vezi toată discuția)
Firma noua vreau sa-mi deschid o sifonarie undeva la tara , locul unde se va desfasura activitatea va fi intr-o camera care se afla chiar la strada. va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)