avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Rog Urgent!!! Raspuns la exceptia de nulitate a ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Rog Urgent!!! Raspuns la exceptia de nulitate a recursului

Buna ziua!
Fiind intimat (parat) cum /ce trebuie sa formulez catre instanta de judecata , daca s-a amanat judecarea cauzei, avand in vedere ca in temeiul art.489 alin.2 NCPC, s-a invocat exceptia de nulitate a recursului pentru nemotivare intrucat motivele invocate de reclamant nu se incadreaza in motivele de casare prevazute de art. 488 ?

Cum trebuie denumit inscrisul?
Ceea ce cunosc este ca, inscrisul trebuie sa contina: solicitam respingerea caii de atac , ca fiind nula , ca urmare a neîncadrării motivelor invocate de catre reclamant între cele prevăzute de art. 488 Noul Cod de procedură civilă , rog sa constatati nulitatea recursului formulat de reclamant....
Cel mai recent răspuns: majurist , utilizator 00:07, 24 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa intitulati note sedinta sau concluzii scrise exceptia nulitate recurs...nu conteaza f mult.instanta urmand sa se pronunte pe exceptia invocata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va mulțumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motiv de recurs incadrat gresit. LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Va rog spuneti-mi si mie... Daca am formulat o cerere de recurs in care am indicat un motiv de casare, dar din argumentele care le-am adus rezulta ... (vezi toată discuția)
Motivare recurs partial Just-drept Just-drept Partea nemultumită de decizia data in apel a introdus recurs in termenul legal, mentionând si faptul ca recursul este intemeiat pe art. 488 ncpc, fără ... (vezi toată discuția)
Recurs la iccj cracanatu cracanatu Buna ziua Am o intrebare :-se poate face recurs la ICCJ daca intr-un proces civil dupa fond in apel la Curtea de Apel decizia este 2 la 1--un judecator face ... (vezi toată discuția)