avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Adeverinta de concediu medical falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Adeverinta de concediu medical falsa

Buna ziua!
Am fost pusa la serviciul actual intr.o situatie limita si am cedat gresind cum nu am facut.o niciodata.
Mi s.a facut rau la serviciu lucram 10-12 ore zi si am plecat mai devreme. Colega de la personal mi.a spus ca daca nu aduc concediu medical o sa ma dea afara!!! Si ca vrea adeverinta cu concediile medicale de la fistul loc de munca. M.am speriat am sunat la fostul loc de munca si mi.a spusca imi da peste doua saptamani . Am picat in plasa colegei si de frica sa nu imi pierd locul de munca am facut o adeverinta cu zilele de concediu luate de la firma de dinante , am copiat stampila si i.am dat.o ei tremurandu.mi picioarele de ce greseala am facut! Ea a trimis adeverinta( are un cui pt mine) la fosta firma sa ii verifice veridicitatea iar acestia au negat si au spus ca ma dau in judecata.
Ce pot sa fac , ca imi este ftica si mai ales ca nu sm facut fals in acte niciodata!
Va rog sa ma ajutati!

Alte discuții în legătură

Schimbare avocat dariaconstantin dariaconstantin Bună ziua, sper ca cineva sa.mi dea o soluție la următoarea situatie: Am început procesul de divorț, eu sunt plecat în străinătate și am angajat un ... (vezi toată discuția)
Avocatnet italia: probleme mari cu vânzătorul la cumpărarea unei mașini, poliția nu mă ajută ContSters492652 ContSters492652 Buna ziua. Am cumparat o masina, de la o firma ce se ocupa cu masini second hand. Am mers cu respectivu sa facem contractu dupa e ma convins sa cumparat ... (vezi toată discuția)
Exploatare, santaj si remuneratie aminamaria aminamaria M.am angajat anul trecut la o firma pe post de grafician, mi s.au spus conditiile angajarii, program de 9 ore de luni pana vineri si 2 sambete pe luna. Bun ... (vezi toată discuția)