avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O firma cu goluri de productie se poate atinge fara da ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O firma cu goluri de productie se poate atinge fara da te anunte la concediul de odihna?

O firma cu goluri de productie te poat obliga sa recuperezi zilele chuar lunile in care ai fost obligata sa stai acasa si ai fost platit ? Si are drepul sa iti ia concediul de odihna fara sa te anunte ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 24 August 2018
Când ați stat acasă nu vi s-a menționat de recuperare?
Da inainte asa era.Dar dupa ce a fost preluata firma de noi proprietari angajati nau mai fost de acoird cu recuperarea.si nu sau mai semnat acoduri pt recuperare..Iar pt concediu de odighna li sa promis ca nu se vor mai atinge ca inainte.Dar nici acest lucru nu sa mai respectat.Specifi este o firma cu goluri de productie pppermanenta..
Puteți sesiza ITM-ul cu privire la aceste suspecte.
Ca si angajator este datoria lui sa iti dea de lucru.Ce nu inteleg este de ce nu te trimite in somaj tehnic pe perioada golurilor de productie
Este opțiunea lui dacă trimite sau nu în șomaj. ..
Ultima modificare: Vineri, 24 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic ana-cristina 11 ana-cristina 11 Buna seara.Sociatatea la care lucrez a decis sa trimita in somaj tehnic o parte din angajati.Am fost anuntati cu 2 zile inainte de data la care se incepe ... (vezi toată discuția)
Concediu copil covid 19 ali0908 ali0908 Buna ziua! Am si eu o problema daca pot sa o numesc asa. Eu am o firma noua destul de mica, 10 angajatii in instalatii sanitare! Un contractor nu mi a platit o ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna coronavirus DFVM DFVM Angajatorul te poate obliga sa ti iei zile de concediu din concediul de odihna cuvenit anual pentru a sta acasa datorita coronavirusului ? (vezi toată discuția)