Astăzi ,am fost verificată de către angajator la domiciliu,eu aflandu-mă în concediu medical.Mentionez că de curând am suferit o intervenție chirurgicală.
Actiunea poate fi mentionata in Regulamentul de ordine interioara al firmei.
In mod normal, trebuia sa depuneti la angajator concediul medical pentru plata si o nota in care sa comentati interventia chirurgicala suferita, respectiv o copie dupa fisa medicala de spitalizare.
Va multumesc mult pentru raspuns!.Am fost operată de urgență de colecist în urmă cu 4 luni ,Am stat în c.m. 74 de zile ,apoi am fost la serviciu iar acum a apărut o altă problemă (la coloana) și am c.m. 5 zile.Am anunțat la serviciu această problemă și în a 3-a zi de concediu m-am trezit cu 3 persoane( din conducere)la ușa mea.Acum, că am descris pe larg,aș mai dori un raspuns.Multumesc încă o dată.
Indiferent de câte zile de concediu medical aveți, așa cum am mai spus, controlul efectuat încalcă legea.
Dacă angajatorul are suspiciuni legate de acordarea concediului medical poate sesiza Casa de Asigurări de Sănătate sau Colegiul medicilor din județul respectiv.