avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical pentru intervenție chirurgicală ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical pentru intervenție chirurgicală făcută la privat.

Am făcut o operație pentru extirpat noduli, aceasta a fost fara internare dar cu anestezie totala, doctorul care a făcut intervenția chirurgicală mi-a dat o scrisoare medicala cu care a spus să merg la medicul de familie pentru concediu medical, medicul de familie a spus că nu îmi poate da și că medicul care a făcut intervenția chirurgicală trebuia sa îmi de-a. Cine are dreptate?
Sunt in aceeași situație , am facut operatie de hernie înghinala recidivata , la privat ,Eliberarea C.M mi sa facut de Medicul Chirurg (respectiv de Medicul care ma operat) cu scrisoarea medicală eliberată de Medicul Chirurg, m.am prezentat la Medicul de familie, care mi.a vizat C.M ,apoi am trimis la Firmă , prin Posta C.M , pentru a fi vizat de Angajator, apoi sa.mi fie plătit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic Valentin Avram Valentin Avram Sunt angajat la o firmă (restaurant -cabană in luna februarue2020 am fost nevoit să.mi fac operatie de hernie înghinala recidivata, angajatorul ma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, m-am operat astazi de cataracta in privat (clinica ... sorrai sorrai Buna Ziua, M-am operat astazi de cataracta in privat (clinica nu are contract cu CASMB). Doctorul de familie nu vrea sa imi dea concediu medical pentru ziua ... (vezi toată discuția)
Operație hernie inghinală, cod indemnizație 01 ( boală obișnuită) alexx37 alexx37 Buna ziua, am fost internat din camera de urgenta pt hernie inghinala unilaterala, a treia zi am fost operat, totul a decurs in regula ! Pe concediu medical mi ... (vezi toată discuția)