avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic

Sunt angajat la o firmă (restaurant -cabană in luna februarue2020 am fost nevoit să.mi fac operatie de hernie înghinala recidivata, angajatorul ma anunțat că nu poate să.mi plătească C.M deoarece nu am 6 luni lucrate la el ,dar fiind in ultimul an inainte de pensionare mi.a garantat că ma tine in C.O cat poate mai mult, Am primit plata C.O pe luna Martie '2p ,Dar mi -sa spus de la firma ca Contractul de muncă este suspendat conform legii. Eu pot beneficia in acest caz de șomaj tehnic 75%platit de la guvern ? În aceasta perioadă nimeni nu face angajări iar eu nu am nici un venit lunar ?
Astept răspunsul vostru ?
Sincere mulțumiri

Alte discuții în legătură

Concediu medical pentru intervenție chirurgicală făcută la privat. Avegh Avegh Am făcut o operație pentru extirpat noduli, aceasta a fost fara internare dar cu anestezie totala, doctorul care a făcut intervenția chirurgicală mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Si operat si fara serviciu patile patile lucram sofer la o firma si in luna septembrie am fost operat de hernie inghinala avand concediu medical 43 zile. dupa care am mers la munca si am fost anuntat ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic acin acin avand in vedere ca firma la care lucrez are 400 angajati si numai o parte din ei vor fi in somaj tehnic de exemplu jumatate din ei cum se intocmeste statul de ... (vezi toată discuția)