avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Si operat si fara serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Si operat si fara serviciu

lucram sofer la o firma si in luna septembrie am fost operat de hernie inghinala avand concediu medical 43 zile. dupa care am mers la munca si am fost anuntat ca este angajat un sofer nou. mi-a dat concediul legal pe care l-am efectuat si m-am prezentat la serviciu.sefii mi-au zis ca nu are ce sa-mi dea de lucru pentru ca au doar doua masini. si am fost trimis acasa .
Cel mai recent răspuns: ContSters411736 , utilizator 22:25, 26 Decembrie 2016
V-a fost desfacut contractul de munca? Conform carui articol de in codul muncii? Sau v-au trimis acasa pentru o perioada limitata pana ii expira contractul noului sofer?
Poate indepliniti conditiile sa primiti indemnizatie de somaj. Dar daca v-au pus sa va dati demisia nu veti beneficia de somaj.
astazi am fost chemat la firma si mi-au zis ca sunt in preaviz si sa-mi caut de lucru.
Preaviz pentru demisie sau concediere ?
pentru somaj. parerea mea este ca nu au procedat corect;(ai profitat de mine,pana m-ai distrus,ca si o masea stricata,iar acuma inainte de craciun am fost recompensat cu somaj).trebuia sa-mi spuna in 17 septembrie cand am venit din ultima cursa. pe 20 am fost operat.
Puteti constesta in instanta decizia de concediere.

Alte discuții în legătură

Din cauza efortului am devenit inapt, ma pot pensiona de boala? nicoleta20 nicoleta20 am sa va prezint pe larg problema mea,iar apoi as dori sa imi spuneti ce am de facut;va multumesc! de 3 ani lucrez la aceeasi companie,ca sofer,munca pe care ... (vezi toată discuția)
Semnez demisia sau astept sa fiu dat afara? Dzsimmy007 Dzsimmy007 Buna ziua! In ultima zi de lucru inainte sa ma duc in concediu (21 zile) am fost anuntat ca nu mai este nevoie de mine si sa - mi dau demisia, lucru pe ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca cu art.61 lit.a fanana82 fanana82 in data de 13 08 09 am depus demisia la firma care lucram pe motivul ca nu imi primisem salarul pe luna din iulie si imi gasisem de lucru in alta parte.Ei mau ... (vezi toată discuția)