avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Operație hernie inghinală, cod indemnizație 01 ( ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Operație hernie inghinală, cod indemnizație 01 ( boală obișnuită)

Buna ziua, am fost internat din camera de urgenta pt hernie inghinala unilaterala, a treia zi am fost operat, totul a decurs in regula ! Pe concediu medical mi s-a trecut cod indemnizatie 01, boala obisnuita 75% . Intreb, o interventie chirurgicala este boala obisnuita ? Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 11:52, 22 Februarie 2020
UItati-va pe verso la certificatul medical, la lista de coduri. Vi se pare ca s-ar incadra la alt cod?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua intervenții chirurgicale în doua săptămâni - cm Florinis Florinis Bună ziua, as dori un sfat în căzut meu, am suferit doua intervenții chirurgicale în doua săptămâni, una laparoscopic și una clasica, primul ... (vezi toată discuția)
Cod idemnizatie pentru operatie fibroza chistica + infectie virala Gabriel M. Gabriel M. Buna ziua, Mama mea a facut operatie pentru fibroza chistica si a avut si o infectie virala. Ni s-a spus ca asta se incadreaza in codul 01 adica la boli ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pt o interventie chirurgicala nedecontata cas Parascan Parascan Buna ziua. In cazul unei interventii chirurgicale nedecontata CAS (abdominoplastia pt refacere muschi drepti abdominali si hernie ombilicala) cum se obtine ... (vezi toată discuția)