avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Cod idemnizatie pentru operatie fibroza chistica + ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Cod idemnizatie pentru operatie fibroza chistica + infectie virala

Buna ziua,
Mama mea a facut operatie pentru fibroza chistica si a avut si o infectie virala. Ni s-a spus ca asta se incadreaza in codul 01 adica la boli obisnuite si are 75% din salariu.Pe certificatul de concediu medical nu este bifat nimic la urgente medico-chirurgicale. Este posibil asa ceva?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
Gabriel M., utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 16:10, 5 Ianuarie 2012
Interventia s-a facut in urgenta ?Numai daca interventia chirurgicala survenea in urgenta ,adica daca nu s-ar fi intervenit urgent viata sa ar fi fost in pericol primea cod indemnizatie 06 si se platea cu 100%,dar asa la rece cum se obisnuieste sa se spuna,adica pacienta avand o programare,codul de indemnizatie este 01(boala obisnuita)si se plateste 75%.chiar daca este vorba despre o operatie.
Deci,este posibil.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2012
ContSters136493, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical - cod gresit oana8385 oana8385 Buna ziua, Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Pe data de 07.05.2013 m-am internat in spital pentru operatie de tumora ovar stang, ... (vezi toată discuția)
Concediul medical themis themis O persoană angajată cu contract de muncă este supusă unei intervenţii chirurgicale - apendicită acută. La externare primeşte un certificar de ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu medical JENIFER JENIFER Am un concediu medical in care este bifata casuta de urgenta medico-chirurgicala cu 169 dar la cod indemnizatie e trecut 13,adica boala cardiovasculara 75%.E ... (vezi toată discuția)