avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul concediu medical

Am un concediu medical in care este bifata casuta de urgenta medico-chirurgicala cu 169 dar la cod indemnizatie e trecut 13,adica boala cardiovasculara 75%.E gresit certificatul?
Cum se calculeaza in acest caz concediu, 100% fiind urgenta sau 75%?
Cel mai recent răspuns: JENIFER , utilizator 11:35, 23 Martie 2010
Este gresit certificatul .Pentru urgentele medico-chirurgicale , codul de indemnizatie este 06 . Daca ramane cod indemnizatie 13 atunci nu mai trebuie pus x la urgenta medico-chirurgicala . Trebuie modificat codul de indemnizatie 06 si se pune parafa de modificare .
Asa ma gandeam si eu..Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical cristi1446 cristi1446 Care este procentul cu care se plateste un concediu medical in urma unei interventii chirurgicale(apenticita)?Care este perioada la care se aplica procentul? (vezi toată discuția)
Cum se plateste concediul medical Aura Pop Aura Pop Buna ziua lucrez in administratia publica locala si am fost in concediu medical 10 zile pe certificat este cod indemnizatie 01 si cod ... (vezi toată discuția)
Cod idemnizatie pentru operatie fibroza chistica + infectie virala Gabriel M. Gabriel M. Buna ziua, Mama mea a facut operatie pentru fibroza chistica si a avut si o infectie virala. Ni s-a spus ca asta se incadreaza in codul 01 adica la boli ... (vezi toată discuția)