avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cadastru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cadastru

Cadastrul a fost facut pt un contract de vanzare-cumparare iar in dosar este mentionat numai "vanzare-cumparare". Acum, daca proprietarul s-a hotarat sa faca donatie, trebuie sa faca iarasi dosarul de cadastru sau nu conteaza ca in dosar, peste tot este scris "vanzare-cumparare"?
Cel mai recent răspuns: N.A. , utilizator 22:07, 24 August 2018
Unde anume scrie in documentatia cadastrala pentru "vânzare cumpărare"?
Poate va referiți la extrasul de carte funciară pentru informare, unde este menționat că actul transmitatorului in baza caruia s-a făcut intabularea este un contract de vânzare cumpărare.
Adică cel de la care primiți acum are ca act de proprietate un contract de vânzare cumpărare.
Ai dreptate, este scris in extrasul de carte funciară si scrie ca este facut pe baza unui contract de vanzare-cumparare. Nu am fost atenta.
Mersi mult pt toate raspunsurile :).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie teren fara schita SilverMountain SilverMountain Am achizitionat un teren urmand sa atasam schita la actul de c/v ulterior si acest lucru nu s-a mai produs. Stiind ca nici coordonatele topo nu sunt trecute in ... (vezi toată discuția)
Intabulare = inscriere cartea funciara? kamellya kamellya Vreau sa vand un teren si doresc sa stiu daca inscrierea in cartea funciara este acelasi lucru cu intabularea.Cumparatorul vrea sa-mi achite terenul si toate ... (vezi toată discuția)
Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)