avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare medicala in Germania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare medicala in Germania

Buna ziua.

Din dec. 2017 nu mai sunt angajata. Din iulie anul acesta am domiciliul in Germania. In august m-am angajat la firma prietenului meu. Ce acte si demersuri sunt necesare pentru a-mi putea face asigurare medicala?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Obtinere formular e104 si plata retroactiva a asigurarii de sanatate in romania marley63 marley63 Obtinere formular E104 si plata retroactiva a asigurarii de sanatate in Romania Buna ziua! Am si eu o intrebare referitoare la rezolvarea unei probleme ... (vezi toată discuția)
Pe 29 iunie , anul acesta , tatal meu m- a agresat fizic , urmand ... Ema.47 Ema.47 Pe 29 Iunie , anul acesta , tatal meu m- a agresat fizic , urmand ca eu sa primesc certicifact medico - legal si sa urmez toate procedurile cu politia . Fiind ... (vezi toată discuția)
Se micsoreaza concediul de odihna dupa un concediu medical ? mirela_inv mirela_inv Buna ziua! Sunt invatatoare titulara,31 de ani vechime.Pe 26 iulie 2017 m -am internat,pe31 iulie m-am operat de hernie de disc.Am primit anticipat banii pe ... (vezi toată discuția)