Buna ziua!
Sunt invatatoare titulara,31 de ani vechime.Pe 26 iulie 2017 m -am internat,pe31 iulie m-am operat de hernie de disc.Am primit anticipat banii pe CO,80 la suta.In august mi s-a oprit din indemnizatia de CM suma de bani pentru C O platit anticipat.Pana pe 21 ianuarie am 180 zile de CM.Pe 22 ianuarie mi-am inceput activitatea.Va rog sa -mi spuneti daca CM imi va afecta nr.de zile al CO din acest an si cum se procedeaza cu CO neefectuat pana la sfarsitul anului 2017 ?
Va multumesc mult si va doresc multa sanatate
1. Durata concediilor medicale nu afecteaza durata concediului de odihna.
2. Codul Muncii
art.145
.... (4) La stabilirea duratei concediului de odihna anual, perioadele de incapacitate temporara de munca si cele aferente concediului de maternitate, concediului de risc maternal si concediului pentru ingrijirea copilului bolnav se considera perioade de activitate prestata.
......
3. Pentru zilele de CO neefectuate in anul 2017 , angajatorul are obligatia de a vi le acorda pana la 01.07.2019
Contract de munca
lyly64
Va rog, o persoana a avut pe anul 2017, 141 de zile de concediu medical cod 01, intrebarea mea este daca Concediu de odihna pe 2017, este de 25 de zile. (vezi toată discuția)