avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot cumpara prin credit ipotecar o proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot cumpara prin credit ipotecar o proprietate care detine atat titlu de proprietate cat si ordin al prefectului?

Buna ziua! Dorim sa cumparam o proprietate cu credit ipotecar si banca ne-a refuzat dosarul pe motiv ca proprietatea reprezinta grad ridicat de risc deoarece in titlu de proprietate exista trecuta o persoana dif de cele trecute pe ordinul prefevtului si ca ei nu inteleg cine este detinatorul terenului si a prop.Ca sa va explic un pic speta: strabunica ( cea care este trecuta pe titlu de proprietate) a renuntat la mostenire si a lasat fiicei neligitime a sotului. Fiica a murit si ea si a lasat moatenire celor 4 copii care au facut un ordin al prefectului pentru terenul dobandit. Acum problema este ca primaria spune ca nu ar fi trebuit niciodata eliberat acest ordin pt ca exista titlu si ca ar trebui anulat in instanta. Exista cadastru, intabulare, carte funciara, aut de constructie, totul in baza ordinului prefectului si nu a titlului. Primaria mi-a zis aa apelam la avocat, sa ne descurce ei. Notarul spune ca nu e nicio problema si ca putem cumpara asa si nu trebuie anulat nimic. Ma puteri sfatui?

Alte discuții în legătură

Emitere titlu de proprietate din ordinul prefectului Lilipop1 Lilipop1 Mama mea a mostenit de la un unchi decedat terenul si casa unde a locuit Matusa încă trăieste. Unchiul a murit in anul 2000, iar in 2006 au facut la notar ... (vezi toată discuția)
Succesiune danaianache danaianache Buna ziua. Bunicul a mostenit un teren de la parintii lui. Actele de mostenitor sunt pe numele lui. Bunicul a avut un frate. Fratele a spus ca nu are pretentii ... (vezi toată discuția)
Problema cu intabularea pe baza certificatului de mostenitor alina101 alina101 As dori sa stiu daca intabularea se poate face pe baza certificatului de mostenitorin urmatoarea situatie: Mama mea este mostenitoarea bunicilor mei din 1990 ... (vezi toată discuția)