avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina inmatriculata RO pe numele proprietarului
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina inmatriculata RO pe numele proprietarului

Buna ziua,

Cat timp pot circula cu o masina care nu este inmatriculata pe numele meu? Masina este a unui prieten care este plecat din oras iar in acest timp eu voi circula cu masina care are toate actele in regula. Pot fi oprit in trafic pentru a mi se lua numerele de inmatriculare pentru ca nu este inmatriculata pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:48, 24 August 2018
Chiar daca vehiculul nu este inmatriculat pe numele dv puteti circula daca faceti dovada unui contract de comodat incheiat de catre proprietarul auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata fiscal tonicatarama tonicatarama buna ziua! as dori si eu o lamurire va rog. am luat de la cineva o masina, omul o tinea pe dreapta, am bagat ceva bani in ea, am aranjat-o. acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si vreau sa merg cu ia cu nr proprietarului vechi hingheru001 hingheru001 salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto si transcriere ulterioara compararii (4 luni) cris-71 cris-71 Buna ziua, Intentionez sa cumpar de la un prieten un autoturism inmatriculat in Romania. Intrucat CASCO expira abia in martie 2016 ne-am hotarat de comun ... (vezi toată discuția)