avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proceduri recomandate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proceduri recomandate

Fratele meu a fost arestat in Italia pentru 6 luni in baza unui caz solutionat in urma cu 11 ani in 2007, an in care a si parasit Italia, cazul sa judecat in lipsa el nefiind instiintat nici de proces nici de sentinta. Prima data cand sa reintors in Italia a fost anul trecut si nu a avut nici o problema. Care este statutul de limitare pentru furt si ce optiuni de anulare a condamnarii exista?
Cel mai recent răspuns: MCAioanei , utilizator 20:55, 24 August 2018
Trebuie cunoscute piesele dosarului.
Luati legatura cu un avocat italian ca sa studieze dosarul penal.
Aveti dreptate aceste proceduri deja au inceput doar ca fiind vineri nu putem afla nimic inainte de luni, cautam ceva indicatii pentru ai linisti sotia pana atunci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat de arestare european ContSters193734 ContSters193734 prietenul meu este arestat in belgia pentru furt in timpul anchetei a fost instiintat ca a comis furturi si in italia as dori sa stiu daca statul italian va ... (vezi toată discuția)
Condamnare romania, proces in italia vasilicastefan vasilicastefan Buna ziua, Fratele a meu fost condamnat in Romania pentru coducere fara permis.Pronuntarea definitiva a sentintei a fost data in timp ce el era plecat in ... (vezi toată discuția)
Arest domiciliar italia Mari_75 Mari_75 Bună ziua, va scriu în speranța de a primi câteva informații sau sfaturi cu privire la următoarea situatie: Pe data de 29.08.2022 am venit cu prietenul ... (vezi toată discuția)