avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arest domiciliar Italia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arest domiciliar Italia

Bună ziua, va scriu în speranța de a primi câteva informații sau sfaturi cu privire la următoarea situatie:
Pe data de 29.08.2022 am venit cu prietenul meu în vacanță la Roma. Noi locuim împreună de 2 ani Londra. La aterizarea pe aeroportul Ciampino el a fost arestat pentru 6 luni pentru o sentinta definitiva data de statul italian în anul 2012 pentru savarsirea unui furt.
Am luat legatura cu un avocat la Roma și mi-a spus ca el poate face arest domiciliar. Întrebarea mea este: ce sanse sunt ca el sa faca arest domiciliar in Italia? Sora mea este rezident italian, are o casa închiriată si locuiește singură cu copilul.
Va mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 19:38, 3 Septembrie 2022
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara

Nu credeti ca ar fi mai simplu sa intrebati avocatul din Italia?
Nu stiu ce avocat din Romania este atat de familiarizat cu legislatia si jurisprudenta italiana, ca sa va poata da un raspuns competent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat international Epynson Epynson Buna. Am si eu o intrebare. Am fost prins in italia la un furt si am fost condamnat la 1 an cu executare. Am facut 6 luni jumate dupa care am iesit pe ... (vezi toată discuția)
Inchisoare strainatate ContSters186524 ContSters186524 o intrebare am :prietenul meu este inchis in Italia(Bologna)pentru infractiunea de furt,i-a dat 8 luni,adica ar trebuii sa iasa in martie,mi-a spus ca acum in ... (vezi toată discuția)
Arest domiciliar italia Remus1977 Remus1977 Buna ziua va salut pe toți,sunt in arest domiciliar in italia am de facut 10 luni de arest domiciliar pentru un furt care nu aveau probe si ma-u băgat la ... (vezi toată discuția)