avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare!

În 2005 pe 8 august când era în termenul de valabilitate legea 247/2005 am făcut o notificare prin executorul judecătoresc către o primărie privind un imobil confiscat abuziv in perioada comunistă!As vrea sa stiu daca aceasta notificare e considerată valabilă adica in termen!Dețin originalul inclusiv confirmarea de primire de la primăria respectivă!Mentionez ca alta notificare pe legea 10 /2001 nu am făcut!Doar asta si pe data menționată! Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Puiu puiu , utilizator 07:52, 26 August 2018
Și de la notificare până la acest moment ?
NU mi s ă răspuns si nici la dosar nu am gasit notificarea!

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

NU mi s ă răspuns si nici la dosar nu am gasit notificarea!

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putem beneficia de despagubire de la stat? cum sa procedez gabytoma gabytoma Parintii mei au detinut o casa in Ploiesti care a fost daramata in timpul regimului comunist fara sa primeasca vreo despagubire.La ceva timp au primit cu ... (vezi toată discuția)
Despre retrocedarea sub orice forma a imobilor confiscate de stat 847325 847325 Am depus cerere in anul 1991 in termen legal de retrocedare imobilul confiscat in 1963,cu ocazia expropierilor avand bonul de inregistare cu numarul respectiv, ... (vezi toată discuția)
Caz retrocedare Tavi2010 Tavi2010 Doresc sa va supun atentiei un caz de retrocedare. In anul 1959 bunicii mele i-a fost confiscat un hectar in intravilanul municipiului Bacau. S-au facut cereri ... (vezi toată discuția)