avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Inchiriere fara coproprietar?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Inchiriere fara coproprietar?

Buna ziua.

Se poate inchiria un partament care are 2 proprieteri (50% si 50% fiecare) fara acordul unuia dintre acestia,cu acordul verbal al celuilalt?(mentionez ca nu sunt sot si sotie)

Daca se poate,trebuie depusa declaratia unica doar pe numele celui care inchiriaza?

multumesc

Alte discuții în legătură

Inchiriere cu acord coproprietar irina234s irina234s Buna ziua. Se dau 4 proprietati. Sunt 2 coprorprietari pe acestea(50% - 50% la fiecare proprietate in parte). Poate sa inchirieze un singur coproprietar ... (vezi toată discuția)
Am inchiriat apartamentul proprietate comuna viorelada viorelada Bună ziua. Am închiriat apartamentul proprietate comuna cu soțul eu, cu contract doar pe numele meu. Pot, începând din 2023 sa fac contract separat, ... (vezi toată discuția)
Lmpartire chirie imobil aflat in coproprietate Universul_tau Universul_tau Buna ziua, Am urmatoarea speta. Doua persoane (soti) detin in coproprietate un imobil pe care l-au inchiriat. Suma aferenta inchirierii este virata ... (vezi toată discuția)