avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere cu acord coproprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere cu acord coproprietar

Buna ziua.

Se dau 4 proprietati. Sunt 2 coprorprietari pe acestea(50% - 50% la fiecare proprietate in parte).

Poate sa inchirieze un singur coproprietar in nume propriu doar cu acordul celuilalt? (unul dintre ei este plecat in SUA si nu mai vrea sa se complice cu declaratia unica si procuri,vrea doar ca nepotul lui sa se ocupe de tot si sa inchirieze pe numele lui cu acordul lui desigur).

Mentionez ca sunt unchi- nepot NU sot si sotie.

multumesc

Alte discuții în legătură

Bunuri proprii - mostenitori sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o problema matusa mea a decedat acum 24 de ani sotul iei a decedat acum 14 ani sotul iei a facut cerere in baza legii fondului funciar ... (vezi toată discuția)
Mostenire nepot pbmice pbmice Buna ziua, Am si eu o intrebare. Situatia de fapt: Exista titlu de proprietate pe numele bunicului asupra unui teren extravilan si asupra unui teren ... (vezi toată discuția)
Succesiune danyela_ng danyela_ng Buna ziua!am cateva intrebari si sper sa ma puteti ajuta. 1.de ce trebuie sa platesc eu impozitul pe un teren pe care suntem trecuti 3 proprietari?(de la ... (vezi toată discuția)